EGYSÉGES HÍRKÖZLÉS-, MÉDIA- ÉS MOZGÓKÉP-STATISZTIKAI ADATBÁZIS ENG

B C E H I K N O T V

Hálózat növekedésA közölt szám - például a távbeszélő fővonalaknál - az előző évek fővonalszámának az új üzembe helyezések számával növelt értéke. (A cseréket nem tükrözi.)
Havi előfizetési díjA közcélú kapcsolt hálózat rendszeresen ismétlődő állandó díja. Ez a mutató nem mindig összehasonlítható, mivel egyes országokban az előfizetés magában foglal bizonyos számú ingyenes helyi hívást is.
Házi műholdas antennák számaAzon háztartások száma, melyek hozzáférnek a műholdon keresztül szolgáltatott többcsatornás televízió szolgáltatáshoz. A számadat magába foglalja, mind közvetlenül a háztartásokhoz tartozó, mind az azonos épületben több háztartást kiszolgáló központi műholdas antennák számát.
Helyi hívás díjaOlyan 3 perces hívás költségét (+adó) jelenti, amely ugyanazon központ két előfizetője között jön létre előfizető berendezés használatával (vagyis nem nyilvános távbeszélő állomásról). Ez az az összeg, amelyet az előfizetőnek egy 3 perces hívásért kell fizetnie és nem az egyes 3 perces hívások átlaga.
Nemzeti Média- és
Hírközlési Hatóság

1015 Budapest,
Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75.
Tel: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
 

Jelmagyarázat:
..     Az adat nem ismeretes.
-     Nem értelmezhető adat, a statisztikai jelenség nem fordul elő.
0     Az adat kisebb, mint a táblázatban alkalmazott mértékegység fele.
...     Nem közölhető adat.
+     Előzetes adat.
R     Revideált adat.

RSS

Felhasználói tájékoztató | Általános jogi tájékoztató | © 2020