EGYSÉGES HÍRKÖZLÉS-, MÉDIA- ÉS MOZGÓKÉP-STATISZTIKAI ADATBÁZIS ENG

Az Egységes Hírközlés-, Média- és Mozgókép-Statisztikai Adatbázis (a továbbiakban: Adatbázis) szerzői jogi és szerzői joggal szomszédos jogi védelem alatt áll. Az Adatbázis egésze bármely felhasználásának engedélyezésére kizárólag a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (a továbbiakban: NMHH) jogosult.

Az Adatbázis tartalma egészének vagy jelentős részének a kimásolása (másolás útján való többszörözése), valamint újrahasznosítása (nyilvánosság számára való hozzáférhetővé tétele az Adatbázis példányainak terjesztésével vagy a nyilvánossághoz való közvetítéssel) az NMHH engedélyével történhet. Ezen engedélykérési kötelezettség az adatbázis jelentéktelen része fentiek szerinti felhasználása tekintetében is irányadó, amennyiben a kimásolás és az újrahasznosítás sérelmes lehet az Adatbázis rendes felhasználására, vagy indokolatlanul károsítja a szerzői jogosult jogos érdekeit. Egyebekben az Adatbázisban közzétett adatok, táblázatok, grafikonok a forrás megjelölésével felhasználhatóak (www.nmhh.hu).

Saját felhasználás esetén az oldal teljes vagy egyes részeinek tartalma egyéni, nem üzleti célra használt számítógépen eltárolható, felhasználható.

Az Adatbázis tekintetében a szabad felhasználás a vonatkozó jogszabályok értelmében, az azokban meghatározott feltételekkel megengedett, ahhoz az NMHH engedélye nem szükséges, így különösen az adatbázis részlete a forrás megjelölésével (www.nmhh.hu) idézhető.

A NMHH, mint az Adatbázis üzemeltetője, valamint működtetője felhívja a felhasználók figyelmét, hogy az Adatbázisban/oldalon megjelenített adatokban előforduló esetleges pontatlanságokért felelősséget nem vállal.

Az NMHH kizárja továbbá a felelősséget az Adatbázisban/oldalon elérhető, illetve az azokon található linkekkel kapcsolt honlapokon lévő információk vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok felhasználásából, az adott honlap esetleges használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért.

A NMHH fenntartja az Adatbázis, valamint az oldal módosításának, bővítésének vagy átdolgozásának jogát.
Nemzeti Média- és
Hírközlési Hatóság

1015 Budapest,
Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75.
Tel: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520
 

Jelmagyarázat:
..     Az adat nem ismeretes.
-     Nem értelmezhető adat, a statisztikai jelenség nem fordul elő.
0     Az adat kisebb, mint a táblázatban alkalmazott mértékegység fele.
...     Nem közölhető adat.
+     Előzetes adat.
R     Revideált adat.

RSS

Felhasználói tájékoztató | Általános jogi tájékoztató | © 2024